EcoWater Systems

Eco Water Systems predvodnik je u segmentu kućanskih omekšivača, a pruža rješenja i za sve druge probleme s vodom. Već 90 godina EcoWater daje inovativnu tehnologiju, kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu. Prvi automatski omekšivač patentirali su još 1926. godine.

Zašto vam treba omekšivač vode?
Kamenac u vodi najčešći je problem u prosječnom kućanstvu. Tvrda voda sadržava višak kalcijevih i magnezevih karbonata i drugih elemenata (željezo, mangan itd.) formirajući naslage kamenca ko- Lakše čišćenje Savršena voda za led, kavu i čajeve je stvaraju mnoštvo različitih problema u održavanju higijene kuhinjskog i kupaonskog prostora, smanjuju vijeka trajanja i djelotvornost kućanskih aparata i sredstava za čišćenje što dovodi do povećane potrošnje energije i kvarova. EcoWater uređaji za omekšavanje vode, kao i inovativni uređaj koji istovremeno pročišćava i omekšava vodu, eVOLUTION Refinera, u potpunosti eliminiraju ove probleme.

Omekšivači vode
EcoWater Systems nudi tri modela uređaja za omekšavanje vode, Compact, Boost i Power. Osmišljeni tako da se savršeno uklope u prostor i zadovolje potreban kapacitet i protok, te su opremljeni posebnim razvodnicima koji eliminiraju gubitak tlaka u instalacijama i poboljšavaju protok. Ako želite otići i korak naprijed onda je tu opcija 2u1 EcoWater eVOLUTION Refinera s kojim ćete koristit najbolje od tehnologije za pripremu vode. Integrirana filtarska masa aktivnog ugljena uklanja klor, neugodne okuse i mirise iz vode dok ionsko-izmjenična smola omekšava vodu. Dodatni bonus je unaprijeđenost s bežičnom Wi-Fi tehnologijom koja omogućava kontrolu sustava i potrošnje vode putem pametnog telefona.

 

PREDNOSTI OMEKŠANE VODE
1. Zdrava i čista kosa i koža
2. Duža trajnost perilica i tkanina,
korištenje manje sredstava za pranje
3. Lakše čišćenje i održavanje svih
površina bez zaostajanja kamenca
4. Manja potrošnja energije, značajne
uštede energije i do 20% zbog
manje naslaga kamenca na grijačima
bojlera, zbog bolje učinkovitosti
pranja manja potrošnja energije za
zagrijavanje vode u
perilicama između 22 i 29%
5. Savršena voda za led, kavu i čajeve
Omekšana voda daje bolju kvalitetu
leda, kave i čaja.

Upoznajte dispenzere za vodu Nobel STAR BUSINESS
Čista, zdrava i ukusna voda za zaposlenike ureda ne mora značiti gomilanje plastičnih galona za vodu. Izvori svježe filtrirane, hladne i vruće, zdrave vode u svakom trenutku mogu biti uređaji Nobel Star Business-a koji se spajaju direktno na vodovod, a sva filtracija ulazne vode dešava se unutar uređaja u čak 5 stupnjeva, putem najmodernijih filtracijskih RO uložaka. Spremnici za vodu izrađeni su od nehrđajućeg čelika, a za aparat je potreban samo priključak na hladnu vodu i kanalizaciju. Uređaj Star Business je samostojeći uređaj koji proizvodi 370 l zdrave pitke vode dnevno koja je osigurana spremnikom zapremnine 6l (hladna voda) i 2l (topla voda), unutar samog uređaja. Kompaktniji stolni model za dom, školu ili ured Nobel Star Black (dimenzija v-65 cm, š-28 cm, d-40,5 cm) proizvodi dnevno 270 l čiste vode.

Kontrolno računalo i sučelje uređaja
Kontrolno računalo osigurava periodično ispiranje membrane, produljujući njezin životni vijek. Display nam nudi: informacije o temperaturama vode u spremnicima, automatsko održavanje temperature vode, podešavanje temperature vode te zaštita od pregrijavanja.

Kako se proizvodi filtrirana voda?
Osnovni princip rada uređaja temelji se na procesima mehaničkog pročišćavanja ulazne vode iz vodovoda ili vlastitog izvora metodom obrnute osmoze (RO). Uz dodatnu alkalizaciju tako dobivamo visokokvalitetnu vodu koja zadovoljava i najzahtjevnije specifikacije za piće i kuhanje. Hladi vodu do 5°C i zagrijava do 98°C.

Tri načina rada za odabir
1. opći način rada: uređaj radi stalno
2. kućni način rada: uređaj radi u satima 6:00–8:00, 11:00–14:00 i 17:00–22:00
3. uredski način rada: uređaj radi između 7:30–20:00

Nobel Water Systems d.o.o.

Medačka 18, 10000 Zagreb
Tel. +385 1 7778662
Fax. +385 1 7778663
E-mail: nobel@nobelcorporation.com
www.ecowater.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA