Sve prednosti montažnih katnica

Tvornica kuća Domprojekt
Projektni ured: Trnjanska 37, Zagreb
+385 1 4810 138
Proizvodnja: Delkovečka 4, Blato (Zagreb)
info@domprojekt.hr
www.domprojekt.hr

Tvornica kuća Domprojekt
Projektni ured: Trnjanska 37, Zagreb
+385 1 4810 138
Proizvodnja: Delkovečka 4, Blato (Zagreb)
info@domprojekt.hr
www.domprojekt.hr

Montažne katne kuće iz tvornice kuća Domprojekt predstavljaju fleksibilno rješenje i niskoenergetsku gradnju za moderno stanovanje.

Kuće na kat iz Tvornice kuća Domprojekt omogućuju veliku raznolikost u arhitektonskom oblikovanju te pružaju brojne prednosti u smislu razvoja tlocrta. Njihove katnice nude mogućnost razvoja svih stambenih sadržaja na više etaža čak i na manjim zemljištima, stvaranja odvojenih stambenih prostora unutar kuće ili integriranja zasebnog poslovnog prostora.

Moderne ili klasične katnice?
Tvornica kuća Domprojekt nudi široku paletu arhitektonskih rješenja koja omogućuju vlasnicima da odaberu stil i izgled svoje montažne katne kuće prema vlastitim preferencijama. Moderne s ravnim krovom, klasične s dvostrukim krovom ili klasične s modernim twistom poput erkera? Sve opcije su na raspolaganju.

Formiranje različitih tlocrtnih sadržaja
Montažne katne kuće Domprojekt daju fleksibilnost u organizaciji unutarnjeg prostora. Prema potrebama vlasnika može se prilagoditi raspored prostorija, broj soba, veličina kuhinje, dnevnog boravka i drugih sadržaja. Ukoliko se životne okolnosti promijene, prostorije se mogu lako prenamijeniti bez potrebe za većim građevinskim zahvatima, a isto tako moguća je brza i jednostavna nadogradnja.

I na malim parcelama velike mogućnosti
Montažne kuće idealne su za gradnju na manjim parcelama jer omogućuju vertikalni razvoj tlocrta. Ovo je posebno korisno u urbanim sredinama gdje su zemljišta ograničena, a potreba za većim stambenim prostorom raste.

Vaš dom, vaša pravila
Jeste li čuli za obitelji koje žive zajedno, ali ipak odvojeno? S katnicama iz Tvornice kuća Domprojekt, to je moguće! Različiti modeli katnica iz njihove ponude pružaju mogućnost razdvajanje prostora na dva zasebna stambena dijela. Svi sretni, svi zadovoljni. Ovo je savršeno rješenje za obitelji s više generacija ili za one koji žele iznajmljivati dio svog doma. A to nije sve! Montažne katne kuće pružaju mogućnost integriranja odvojenog poslovnog prostora, što je idealno za obrtnike, manje poduzetnike ili one koji rade od kuće.

Kuće koje štede vaš novac!
Svi želimo uštedjeti na računima za energiju, zar ne? Kuće iz Tvornice kuća Domprojekt pružaju vam ekološki i energetski učinkovito stanovanje. Ugrađuju visokokvalitetne materijale i primjenjuju najnovije tehnologije proizvodnje kako bi osigurali vrhunsku toplinsku izolaciju. Zaboravite na grijanje i hlađenje koje troši Vaš novac – s kućom iz Domprojekta uživati ćete u ugodnoj atmosferi s minimalnim troškovima.

Potresi, požari, poplave… nepogode kojima su sve češće izloženi naši domovi postavljaju pitanje koji sistem gradnje odabrati. Brojni vlasnici montažnih kuća svjedoče da prilikom potresa nisu imali nikakva oštećenja na svojim kućama. Montažne kuće iz Tvornice kuća Domprojekt s drvenom nosivom konstrukcijom imaju izvrsnu otpornost na potres. Takva konstrukcija je vrlo elastična, preuzima velika naprezanja, ima duktilne spojeve, a težinom je cca. 4 puta lakša od klasičnih zidanih konstrukcija.

Tvornica kuća Domprojekt
Projektni ured: Trnjanska 37, Zagreb
+385 1 4810 138
Proizvodnja: Delkovečka 4, Blato (Zagreb)
info@domprojekt.hr
www.domprojekt.hr

Hausbau br.132

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.132 (srpanj/kolovoz 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 132

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.132 (srpanj/ kolovoz 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku