Dizajn zidova

Potraga za izrazom u interijeru počinje sa zidovima koji imaju dvojaku estetsku funkciju: služe kao podloga za isticanje uređenja, ali i kao zasebni dekorativni element.

Dizajneri naglašavaju kako je 2020. godina u znaku individualnosti, autentičnosti i originalnosti. Predmeti s pričom, prostori koji u potpunosti odišu karakterom vlasnika, akcenti na zidovima, neobični uzorci i što unikatniji namještaj, povratak prirodi i rustikalnom šarmu – postaju glavne smjernice pri suvremenom uređenju interijera.

Stone Art Design
Dekoraciji zidova je jedan od najatraktivnijih i najjednostavnijih načina (pre)uređenja i naglašavanja prostora. Uz već poznate tapete, drvene i kamene obloge koje su često skupe te zahtijevaju angažman profesionalca pri postavljanju, na tržištu je novi koncept dekoriranja zidova dekorativnim kamenom tvrtke Stone Art Design d.o.o.

Novi koncept „uradi sam“
Izuzetno jednostavan za postavljanje, uz profesionalnu podršku i upute, ova zagrebačka tvrtka nudi potpuno svježi pristup i redefinira koncept „uradi sam“ zahvata. Osiguravaju podršku prilikom odabira, kupovine, isporuke te profesionalne ili samostalne ugradnje dekorativnog kamena. Iz tvrtke naglašavaju kako su svjesni aure neizvjesnosti koja titra nad rezultatima, rokovima i (najčešće) već rastegnutim budžetom kada se krene u projekt uređenja, stoga su htjeli ponuditi alternativu: „Potičemo kupce na odluku da samostalno krenu u postupak ugradnje dekorativnog kamena otkrivajući im potencijalne probleme i rješenja za iste. Edukacija o postupku, stručna telefonska podrška i detaljne pisane upute najčešće su dovoljne da se takav zahvat izvede kvalitetno i sigurno uz odličan rezultat, velike uštede i osjećaj ponosa jer ste nešto napravili vlastitim rukama.” Široka paleta uzoraka i tonova dekorativnog kamena koju nudi Stone Art Design omogućava uklapanje u različite stilove uređenja, pa kupci mogu ispuniti sve želje i dati svom prostoru dodatnu vrijednost.

STONE ART DESIGN d.o.o.

Sjedište: Remete 52, 10000 Zagreb
Skladište i prodaja: Kelekova 4, 10360 Sesvete
Kontakt: 091/2433-233
info@stoneart-design.hr
www.stoneart-design.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA