Deceuninck – PVC profili u čak 57 boja folija

info@deceuninck.hr
www.deceuninck.hr

Deceuninck je nedavno otvorio i novi pogon u Donjoj Bistri, ujedno najveću tvornicu za laminaciju PVC profila u ovom dijelu Europe, opremljenu najmodernijim strojevima gdje laminaciju profila izvode stručno osposobljeni djelatnici prema najvišim standardima.

Kupnja prozora i vrata je značajna investicija i važan faktor osiguranja udobnosti, sigurnosti i energetske učinkovitosti vašeg doma. Odabrati optimalno i dugoročno rješenje danas je mnogo zahtjevnije nego prije, kako zbog prilično široke ponude, tako i zbog sve veće svijesti o potrebi uštede energije te zaštiti okoliša.

PVC profili nameću se kao dugoročno rješenje zbog dugotrajnosti i kvalitete, ali i estetike te energetske učinkovitosti. Iako je PVC stolarija oduvijek sinonim za kvalitetu i iznimnu toplinsku i zvučnu izolaciju, dugo vremena zamjerala joj se nedostupnost u više boja. Danas to više nije ograničavajući faktor, jer se primjenom tehnologije laminiranja ili oblaganja PVC prozora posebnim dekorativnim i zaštitnim folijama postiže i željena estetika profila.

PVC prozori i vrata u boji prema vašem stilu i ukusu
PVC profili iz Deceunincka dostupni su u čak 57 boja folija, od izgleda prirodnog ili obojenog drva do punih ili metalik tonova. Bez obzira na to tražite li tradicionalni ili moderni izgled, PVC stolarija vam pruža fleksibilnost u dizajnu i lako se prilagođava svim vrstama arhitekture. U proizvodnim pogonima Deceunincka, laminacija profila, odnosno aplikacija folija, izvodi se poštujući stroge standarde kvalitete uz primjenu suvremene tehnologije.

Izvrsna zvučna i toplinska izolacija uz ekološki prihvatljive materijale
Kvalitetna stolarija pridonosi i energetskoj učinkovitosti. Deceuninck nudi optimalna PVC rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde u pogledu energetske učinkovitosti i udobnosti. Jedan od važnih faktora za postizanje dobre izolacije je raspored komora unutar profila. Deceuninck, s inteligentnim rasporedom komora unutar svojih profila, postiže visoku učinkovitost i optimalnu toplinsku izolaciju.

Uz to važan je i odabir stakla. Deceuninck koristi modernu tehnologiju s neprekinutim nizovima staklenih vlakana, kao što je ThermoFibra tehnologija, koja osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju i stabilnost prozora. Ova inovativna kombinacija materijala pruža poboljšanu energetsku učinkovitost i smanjuje gubitak topline, čime se stvara ugodna atmosfera u vašem domu. Važno je napomenuti da pri odabiru stolarije ne trebate nužno birati najskuplje rješenje. Deceuninck nudi mnoštvo opcija, uključujući dvoslojno i troslojno staklo, kako bi se prilagodili vašim potrebama.

Pustite prirodno svjetlo u svoj dom uz moderne i elegantne podizno-klizne-stijene
Užurban način života mijenja i naše navike stanovanja. Stoga, pri uređenju i opremanju sve više težimo otvorenom prostoru s puno prirodnog svjetla, povezanom s okućnicom i prirodom.

Vodeći računa o estetici, udobnosti doma s puno svijetla i otvorenom pogledu, Deceuninck nudi i podiznoklizne stijene kao visokokvalitetna rješenja koja objedinjuju kvalitetu stanovanja otvorene arhitekture s najvišim standardima sigurnosti i stabilnosti. Ova vrsta stijena, uz zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja, omogućuje obilje prirodne svjetlosti u vašem domu, kao i lijep pogled na okolicu.

Hausbau br. 133

Članak objavljen u magazinu Hausbau br. 133 (rujan/listopad 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 133

Članak objavljen u magazinu Hausbau br. 133 (rujan/ listopad 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku