Deceuninck Elegante – Prava zimska idila

Deceuninck Elegante – Prava zimska idila

Stiglo je doba kada bismo najradije najviše vremena provodili u udobnosti svog toplog doma. No za boraviti u onome što zovemo dom, a ne kuća, potrebno je, osim ljubavi, unijeti i malo pažnje.

Iako je hladno, tvoj dom može biti oaza
topline i ugodne atmosfere. Tijekom
sezone grijanja trudimo se svoj
životni prostor zagrijati maksimalno
moguće. Tada je, primjerice, prosječnoj
obitelji potrebno oko 100 litara
nafte tjedno. Ista količina sirove nafte
može se iskoristiti za izradu prozora za
istu kuću koji se mogu koristiti desetljećima,
dok istovremeno nude najbolju
vrijednost za uštedu energije.
Upravo je želja Deceuninck grupe
raditi što ekološki prihvatljivije. Filozofija
ovog vodećeg proizvođača i dizajnera
PVC profila za prozore i građevinska
rješenja u svijetu je preuzimanje
odgovornosti, kako za druge ljude, tako
i za okoliš.

Ušteda s novom generacijom PVC prozorskih profila
Energija je skup proizvod. Stoga je poželjno da prozori pridonose uštedi energije. Poznato je da u hladnim godišnjim dobima dolazi do hladnog strujanja zraka u neposrednoj blizini prozora. Iz tog se razloga pojačava grijanje više nego što je potrebno. Bitno je u svom domu imati sustav prozora koji pruža vrhunsku toplinsku izolaciju, ali istovremeno i dašak elegancije koja će oplemeniti prostor.

Sve to čini prozorski sustav PVC profila Elegante koji impresionira svojim tehničkim karakteristikama u svakom smislu. Sustav Elegante pokazuje vrhunske vrijednosti izolacije – kako toplinske tako i zvučne. Ove godine je Deceuninckova najnovija platforma prozorskog profila okrunjena dvjema važnim nagradama za dizajn. Elegante se, osim izvrsnim karakteristikama i održivošću, odlikuje svojim izgledom. Stoga mu je dodijeljena nagrada „German Design Award 2019“ u kategoriji „Special Mention“, odajući time priznanje izvrsnom dizajnu ovog prozorskog sustava profila. Sustav Elegante također je dobio nagradu „Red Dot Design Award“ kao pobjednik u kategoriji „Dizajn proizvoda“ što je još jedno priznanje za visoku kvalitetu dizajna. Elegante garantira eleganciju i stil u cijelom domu.

Deceuninck već danas misli na sutra
Deceuninckova posebnost krije se u visokotehnološkim dostignućima dok pritom poštuje najviše ekološke standarde. U svoju viziju uklopili su cirkularnu ekonomiju – osim što su proizvodi dizajnirani na način da se mogu 100 % reciklirati, čitav proizvodni proces baziran je na savjesnom i efikasnom korištenju materijala. Uz bogati asortiman PVC prozora i vrata, Deceuninck i u drugim segmentima doma stvara lijepa i održiva rješenja. Ne sumnjamo da će Deceuninck i ubuduće nastaviti oduševljavati svojim rješenjima i time pružiti još mnogo ugodnih blagdana u toplini vašeg doma.

PROZORI KOJI SE TEMELJE NA INOVACIJI, EKOLOGIJI I DIZAJNU
Deceuninckovi PVC prozorski profili mogu biti reciklirani i do 20 puta bez narušavanja kvalitete sirovine. Ono čime se posebno ističu na izazovnom tržištu jest izgradnja održivog doma što temelje na inovaciji, ekologiji i dizajnu. Izuzetne vrijednosti toplinske izolacije pridonose smanjenju i uštedama toplinske energije, a sustavi su izuzetno jednostavni za održavanje.

deceuninck

Inoutic d.o.o.
Industrijska ulica 3
10370 Dugo Selo
www.deceuninck.hr

posjetite našu web stranicu

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share