Čuješ,

a ne vidiš

Audiocinema-Art
Maloprodajni salon
Mesnička 9, HR – 10 000 Zagreb
+385 (0)1 4847 875
info@audiocinema-art.hr
audiocinema-art.hr

Odavno je slušanje glazbe i uživanje u koncertima prešlo iz luksuzne zabave u nasušnu potrebu čovjeka. Prirodna reprodukcija priziva sjećanja na koncerte, pozitivna iskustva ili jednostavno, druženje s glazbom kao zvučnom podlogom.

Potpuni doživljaj glazbe i zvuka u prostoru osigurati će odgovarajući audio/video sustav. Ako govorimo o višesobnim (multiroom) audio/video sustavima, današnja je ponuda nevjerojatno bogata kvalitetnim uređajima, posebno zvučnicima za ugradnju u ili na zid, odnosno strop. Ukoliko su aktivni (imaju ugrađeno pojačalo) i mogu se bežično povezivati unutar kućne Wi-Fi mreže ili Bluetooth protokolom, dobili ste sustav zbog čije ugradnje nije potrebno srušiti pola zidova, ugrađivati skupe kabele i sve to, na kraju, debelo platiti.

KBSound EISSound – kompletni ugradbeni Bluetooth stropni audio sustavi sa FM radio prijamnikom prihvatljive cijene vrlo jednostavne ugradnje.

Zabava za cijelu obitelj osigurana
Funkcije takvih sustava kontroliraju se računalima ili pametnim telefonima, a reproducirana glazba može biti pohranjena na kućnim sustavima (računalima, tvrdim diskovima, SSD, USB, NAS uređajima za pohranu i slično) ili može dolaziti iz besplatnih ili plaćenih streaming servisa.
Takvi sustavi mogu glazbom pratiti reprodukciju kućnoga kina ili računalne igre, tako da je zabava za cijelu obitelj zajamčena. Na zaštitne mrežice nekih zvučnika moguće je otisnuti željene motive i tako ih dodatno personalizirati, a većina zaštitnih mrežica može se obojati u ton podloge.

Paradigm CI serija – kvalitetna kolekcija ugradbenih zvučnika koji zvukom i izgledom oplemenjuju svaki prostor

Stručnjaci za umjetnost zvuka
Tvrtka Audiocinema-Art se niz godina uspješno bavi projektiranjem i izvedbom A/V i višesobnih (multiroom) sustava i instalacija kućnog kina u svim privatnim, poslovnim, otvorenim i zatvorenim prostorima – stanovima, kućama, apartmanima, hotelima i slično. Njihov stručni tim pomoći će vam u odabiru optimalnog sustava za vaš prostor, sukladno vašim željama, a također mogu vam ponuditi i uslugu postavljanja audio/video sustava.

Lithe Audio (ZVUČNIK) – aktivni ugradbeni bežični zvučnici, diskretno smješteni u strop osiguravaju savršeno trodimenzionalnu audio projekciju i potpunu zvučnu pokrivenost prostora. Mogu biti otporni na vodu i vatru. Idealno za samograditelje, arhitekte, dizajnere interijera, apartmane, hotele…

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA