Casada- prvi experience store masažnih fotelja u Hrvatskoj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

CASADA ADRIATIC d.o.o.
Mob: 092/1888 721
Tel:   01 / 210 – 8833
Westgate izložbeni prostor
Radno vrijeme izložbenog prostora je:
PON – ČET  14:00 – 21:00
PET – NED  10:00 – 21:00

U trgovačkom centru WestGate, pored Zaprešića, otvoren je experience store masažnih fotelja renomiranog njemačkog proizvođača Casada, prvi takav u Hrvatskoj.

Masažne fotelje Casada vrh su u svojoj niši proizvoda. Tehnološkim rješenjima, ergonomijom i dizajnom pružaju udobnost, opuštanje i uklanjanje boli, napetosti i nelagode u mišićnoj muskulaturi s masažnim programima koji imaju efekt dubinske manualne masaže i drenaže.

Sigurno ste bili u prilici da ste nakon napornog radnog dana poželjeli masažu leđa, pogotovo ako ste 8 ili više sati proveli za računalom. Ili ste imali intenzivan trening koji zahtijeva opuštanje i istezanje mišića? Možda ste imali fizički napor koji vam je opteretio leđa i ramena, pod prstima osjećate čvoriće i miogeloze? Tako bi vam dobro došla masaža ramena i leđa, ali vaš terapeut baš danas ima sve termine popunjene. Ili  jednostavno želite masažu u sigurnosti vlastitog doma? I to svaki dan, kad god poželite, bilo da vas muče nelagoda i bolovi u vratu, ramenima, gornjem ili donjem dijelu leđa. Probajte zamisliti da svaki dan možete sjesti u masažnu fotelju i izmasirati noge i stopala.

Ulaganje u zdravlje

Kako nam se zadnjih godinu dana i pokazalo, najvažnije je zdravlje. Svi smo spremni uložiti u servis automobila i to bez pitanja. Zašto isto tako bezrezervno ne bi uložili i u vlastito zdravlje?

Masažne fotelje Casada najbolji su ulog za fizičko i mentalno opuštanje, održavanje zdrave mišićne muskulature i poboljšanje cirkulacije. Sigurno se pitate po čemu se masažne fotelje Casada razlikuju od drugih sličnih proizvoda na tržištu.

Novo iskustvo odabira i kupovine u experience store-u Casada

Sad do odgovora možete doći vrlo jednostavno – posjetite novootvoreni experience store masažnih fotelja Casada, prvi takav salon u Hrvatskoj. U experience store-u Casada možete u miru, bez žurbe isprobati različite modele masažnih fotelja i uz stručno vodstvo tima Casada Adriatic odabrati model koji vam najviše odgovara. Prvi put kad sjednete u Casada masažnu fotelju biti će vam jasno da se ne radi o običnoj masažnoj fotelji koja vibrira i ima nekoliko osnovnih funkcija. Kad sjednete u Casada masažnu fotelju doslovno ćete imati osjećaj da ste u masažnom space shuttle-u. To su sofisticirani uređaji koji će prvo “skenirati”, odnosno izmjeriti vaše tijelo, a tek onda započeti neku od masažnih terapija. Sve postavke se mogu prilagoditi vašem tijelu do najsitnijih detalja – položaj tijela, nagib, položaj nogu, ruku, intenzitet, brzina rada, vrijeme. Možete odabrati opciju grijanja, zračne masaže, bestežinskog stanja kao i razne druge programe i mogućnosti. Za vrijeme masaže ćete možda poželjeti da fotelja reproducira vašu omiljenu glazbu ili da obogaćuje zrak negativnim ionima (ionizacija) za zaštitu od mikročestica u prostoriji.

Potpuna podrška-osiguran servis

Kod svakog visokosofisticiranog proizvoda bitno je da imate garanciju i osiguran servis uređaja.

Casada masažne fotelje imaju osiguranu servisnu mrežu zasnovanu na visokim standardima rada cijele Casada Grupe (Casada Adriatic d.o.o., je dio internacionalne Casada Grupe s prodajno-servisnom mrežom u 38 zemalja na 4 kontinenta, i u 100% je vlasništvu njemačkog domicila). Važno je kada nabavljate proizvod ove vrste da nakon kupnje niste prepušteni sami sebi, i da znate tko stoji iza vašeg proizvoda. Casada International GmbH iz Paderborna u Njemačkoj, je osnivač i vlasnik naše firme u Hrvatskoj, a samim time ste sigurni da se sa pitanjem servisa i rezervnih dijelova oslanjate na grupaciju sa strogim kriterijima rada, uvijek dostupnim educiranim osobljem za sva pitanja i eventualne poteškoće. Servise obavlja educirano osoblje, i jako važno – uvijek samo sa originalnim rezervnim dijelovima. Pored servisa, po potrebi, ukoliko dođe tijekom korištenja do oštećenja navlake masažne fotelje, može se i ona promijeniti, čime je osiguran dugi vijek trajanja vaše Casada masažne fotelje.

Casada pouzdani brand

Masažne fotelje Casada su prepoznatljiv globalni brend koji je prisutan preko 20 godina na tržištu, a izrasle su iz višegeneracijskog poslovnog projekta obitelji Radtke iz njemačkog grada Paderborna. Gospodin Jakob Radtke, CEO i vlasnik Casada Grupe, koja danas globalno posluje, često ističe kako u Casadinom pristupu zadovoljstvo korisnika ima prvo mjesto. Njemačka tvrtka Casada International GmbH, preko svoje tvrtke kćeri Casada Adriatic, odlučila je na jednom mjestu predstaviti masažne fotelje različitih tipova i karakteristika. Kao dio mreže, prisutne u 38 država na 4 kontinenta, Casada experience store masažnih fotelja u trgovačkom centru Westgate Zagreb, donosi na naše tržište zaokružen koncept Casadine globalne prodajno servisne mreže.

 

Certifikat kojim Casada International ovlašćuje Casada Adriatic d.o.o. kao ekskluzivnog partnera za Hrvatsku. Po ispitivanju čitatelja njemačkog časopisa Bild, u kategoriji Haus und Wohnen, Casada masažne fotelje zauzele su s 5 zvjezdica mjesto među top brandovima za 2021.

Različite mogućnosti plaćanja za privatne i pravne osobe

Kupnja putem leasinga za pravne subjekte!

Ovisno radi li se o kupnji za privatnu ili poslovnu namjenu, na raspolaganju je više različitih opcija plaćanja – otplata putem kartica, kredita ili leasinga za pravne osobe. Naravno, za određene načine plaćanja kao i za količine, u mogućnosti smo ponuditi i različite pogodnosti za svakog kupca ponaosob.