Usspa – Bazeni za uživanje cijele godine

Health and spa d.o.o.
Tel: 098 519 598
www.usspa.hr

Swim spa bazeni su savršeno riješenje za sve ljubitelje plivanja i relaksacije u vodi. Grijani akrilni bazen sa cjelovitim sustavom izolacije omogućuje korištenje cijele godine, a vrhunska tehnologija osigurava dugi radni vijek i ne zahtjevan, štedljiv rad.

Bilo da plivate svaki dan ili koristite bazen kao vlastitu oazu mira preko vikenda, pametni sustav filtracije i grijanja brine da je bazen spreman za korištenje svaki puta kada to poželite. Swim spa XL, proizvođača USSPA, s dimenzijama 5,5 x 2,5 metara je najširi swim spa bazen na našem tržištu i omogućuje bezbrižno plivanje bez dodirivanja ruba bazena, a u njemu istovremeno može boraviti cijela obitelj, pa čak i pokoji dobar prijatelj. Bazen se može ugraditi ili jednostavno postaviti na odgovarajuću podlogu, bez velikih građevinskih zahvata.

Nema potrebe za strojarnicom
Swim spa bazen u standardnoj izvedbi dolazi s termo pokrovom, termo kabinetom i kompletnom opremom te ne zahtjeva
nikakav dodatni prostor za strojarnicu. Za one koji žele još bolje iskustvo, postoji nekoliko dodatnih opcija termo pokrova, kabineta i sustava za još jednostavnije i bezbrižnije uživanje u bazenu cijele godine.

Mogućnost upravljanja putem aplikacije
Moderan dizajn i jedinstveni sustav upravljanja preko aplikacije na pametnom telefonu, garancija su da će vaš bazen biti jednako atraktivan i funkcionalan i u budućnosti. Bez velikih troškova održavanja i bez vremenski zahtjevnih zahvata na bazenu kakvi su potrebni prije svake sezone, swim spa je upravo riješenje koje tražite.