Einhell – AQUINNA – bežična vrtna pumpa

Predstavljamo novog člana iz Einhell Power X-Change obitelji – revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu. AQUINNA, jedna od prvih bežičnih vrtnih pumpi na svijetu, osigurava maksimalnu slobodu kretanja, a može se koristiti i tamo gdje nema napajanja. Za razliku od solarnih pumpi, spremna je za upotrebu čak i kada ima malo sunca, u hladu.

Jednostavno pumpanje – mobilno i fleksibilno
Hobi vrtlari koji veliku pozornost daju izdašnom zelenom travnjaku i njegovanim biljkama također moraju biti vrlo oprezni prilikom zalijevanja vrta. To je jedini način da osigurate zdrav i obilan rast. Kako račun za vodu ne bi bio previsok, za navodnjavanje se preporučuje korištenje kišnice, vode iz bunara ili sl. spremnika. Najlakši način je upravo s vrtnom pumpom.

Jedina vrtna pumpa koja vam treba
S dostavnim kapacitetom do 26 metara, snagom usisavanja vode do 8 metara visine i količinom do 3000 litara na sat, akumulatorska vrtna pumpa AQUINNA daje odlične rezultate.
Zahvaljujući 2-stupanjskom ECO prekidaču, mogući je rad u načinu uštede energije, s manjim tlakom isporuke, ili rad punom snagom. Integrirana je i zaštita od pregrijavanja kao važna sigurnosna funkcija i automatski isključuje pumpu u slučaju preopterećenja. Tu je i čep za punjenje i odvod vode za zaštitu od mraza, za vrijeme kada je pumpa spremljena preko zime.
Osim zaštitnih funkcija, crpka je opremljena i praktičnom ručkom za nošenje i čvrstim mesinganim priključcima koji omogućuju dugi radni vijek. Pokreće se s 2x 18 V baterijama koje se mogu jednostavno koristiti u preko 100 Power X-Change alata za radionicu i vrt.

EINHELL CROATIA d.o.o.

Pustodol Začretski 19/H
49223 Sveti Križ Začretje
Tel.: +385 49 342 444
Fax.: +385 49 342 392
E-mail: info@einhell.hr
www.einhell.hr
Informacije o proizvodima:
+385 49 342 444(5)
info@einhell.hr

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share