57 razloga za Deceuninck Elegant

info@deceuninck.hr
www.deceuninck.hr
Pratite Deceuninck i na Facebooku i Linkedinu

Deceuninck Elegant, Stolarija koja će savršeno odgovarati svakom stilu gradnje i svakoj boji fasade.

Jeste li razmišljali o tome kako boja stolarije može upotpuniti vanjski izgled vašeg doma? Baš jako želite određenu boju fasade ili želite boju stolarije koja odgovara određenom stilu gradnje, a niste sigurni kako prilagoditi boju prozora i vrata? Možda vam pomogne podatak da na tržištu postoje prozorski profili dostupni u čak 57 različitih boja? Da, dobro ste pročitali! Deceuninck Elegant PVC profili u 57 boja pružaju vam neograničene mogućnosti usklađivanja sa svakom bojom fasade u novogradnji ili renoviranju, bilo da se radi o modernom, klasičnom, urbanom ili ruralnom stilu.

Četiri kategorije boja
Radi se o laminiranim PVC profilima bogate palete boja u četiri glavne kategorije: izgled prirodnog ili obojenog drva koji naglašava rustikalni karakter kuća, puni ton s pomno odabranim nijansama boja idealno za industrijske projekte ili metalik izvedbe za moderne građevine koje prikazuju minimalizam u najboljem svjetlu. Dodatno, laminirani PVC profili omogućuju bolju zaštitu od UV zračenja i sunčeve svjetlosti te su otporniji na prljavštinu. Naime, profili su presvučeni folijom koja je otporna na UV zrake te također, što je danas obzirom na klimatske promjene sve važnije, povećavaju i toplinsku izolaciju.

PVC profili – spoj kvalitete, trajnosti i estetike
PVC profili za prozore i vrata u mnogočemu nadmašuju konkurentske materijale. Od izdržljivosti do energetske efikasnosti, PVC profili su prva opcija za moderne domove i poslovne prostore. Njihova otpornost na vremenske uvjete, jednostavno održavanje te mogućnost prilagodbe raznim bojama i stilovima čine ih idealnim izborom za sve koji traže dugotrajno i estetski privlačno rješenje pri gradnji i uređenju. Prije svega, inherentna svojstva PVC-a doprinose robusnoj zvučnoj i toplinskoj izolaciji. To osigurava da krajnji proizvod zadovoljava visoke
standarde udobnosti i energetske učinkovitosti. Deceuninck Elegant PVC profili ne pružaju samo izuzetnu funkcionalnost, već i modernu eleganciju čime upotpunjuje cjelokupni vizualni dojam vašeg doma ili poslovnog prostora.

Rješenja za održivu budućnost
PVC profili, uz sve svoje kvalitete imaju i onu važnu ekološku komponentu. Korištenje PVC profila u gradnji i uređenju podrška je kružnom gospodarstvu i očuvanju okoliša. Naime, Deceuninck PVC profili sadrže visok postotak recikliranih materijala i mogu se 100% reciklirati. Ukratko, PVC profili su ultimativno rješenje za svaki projekt jer nude jednostavnost, izvanrednu izolaciju, fleksibilnost dizajna, održivost i elegantnu estetiku. Odaberite PVC profile za besprijekorno i uspješno iskustvo!