Želite li obnoviti krov i učiniti vaš dom sigurnijim, energetski učinkovitijim i modernijim? Imamo 10 razloga zašto da to napravite s Tondach crijepom

1. Tondach sistem gradnje
Cjelokupan Tondach krovni sistem gradnje osigurava siguran i zaštićen krov od najekstremnijih vremenskih uvjeta, uštedu energije te ugodnu klimu.
2. Jednostavnost i brzina ugradnje
Zbog sistemskih rješenja kojima Tondach raspolaže, formata i dizajna samog crijepa, smanjenog letvanja i prilagođenog pakiranja značajno se ubrzavaju radovi postavljanja.
3. Mogućnosti oblikovanja
Tondach nudi rješenja za sve tipove krovova, za različita podneblja i arhitektonska oblikovanja te modele crijepa za saniranje zaštićenih kulturnih objekata.

4. Kvaliteta
Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala. Kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.
5. Trajnost
Proizvodi se od visokokvalitetne gline pečene na vrlo visokim temperaturama. Otporan je na toplinu i smrzavanje, prljavštinu i kemikalije. Oplemenjena gornja površina postojana je na UV zračenje, kiseline i kemikalije.
6. Postojanost boja
Tondach crijep u potpunosti je otporan na UV zračenje u smislu postojanosti boje i zadržavanja prvobitnog izgleda. Različite gornje površine i završne obrade na prirodnoj bazi nanose se u procesu proizvodnje i peku se na preko 1.000 ºC.

7. Ekologija – prirodni proizvodi
Tondach glineni crijep napravljen je od potpuno prirodnih materijala pa ne emitira zagađivače, alergene ili kemikalije. Kišnica s Tondach krova u potpunosti je ekološki prihvatljiva. Tondach krovni crijepovi mogu se skoro 100 % reciklirati.
8. Stručno savjetovanje i podrška
Tondach stručni savjetnici su vam na raspolaganju od projektiranja do ostvarenja vaših želja i vizija. Besplatan proračun materijala, kao i pomoć kod projektiranja i izvođenja dio su usluge.
9. Renoviranje
Tondach crjepovi različitih formata i oblika pogodni su za renoviranje i rekonstrukcije. Klizno područje letvanja Tondach crijepa optimalno je za sanaciju krovova, a mogući je pokrov krova s nagibom većim od 10°.

10. 33 GODINE GARANCIJE
Kvaliteta Tondach proizvoda ima 33 godine garancije, no ako se glineni crjepovi postave, koriste i održavaju na ispravan način, mogu trajati i puno duže – čak i 100 godina.

WIENERBERGER - TONDACH

Wienerberger d.o.o. Donje Pokupje 2, 47 000 Karlovac Karlovac - T: 047 694 110
Đakovo - T:031 836 920 e-mail: office.hr@wienerberger.com

Tehnička podrška:Tel: 099 3595 336, 098 226 154

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share