1 BATERIJA. 1000 MOGUĆNOSTI – Hausbau br.107

1 BATERIJA. 1000 MOGUĆNOSTI – Hausbau br.107

Einhell Power X-Change je revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu.

Dolaskom lijepog vremena sve više vremena provodimo na otvorenom i pripremamo terase i okućnice za ljetno uživanje. Sigurno ste već nekoliko puta morali pokositi travu, urediti živicu ili se spremate postaviti pumpu za vodu za zalijevanje ukrasnog cvijeća i biljaka koje ste upravo posadili. Za one koji žive u stanu postoje brojne ideje za uređenje zelene oaze na balkonu. Od drvenih paleta možete napraviti šarmantne nosače za vertikalne vrtove ili fotelju za opuštanje. Za sve ovo potrebni su vam alati i uređaji koji su uvijek nadohvat ruke i koji vam ostavljaju dovoljno slobode pri korištenju u manipulaciji. Uz pomoć najmodernije tehnologije i ambicioznih ideja Einhell je razvio fleksibilni sistem uređaja s punjivom baterijom koji zamjenu punjivih baterija i alata čini iznimno jednostavnom.

BEŽIČNA SLOBODA ZA HOBI MAJSTORE I VRTLARE
Power X-Change pruža jedinstvenu mogućnost bežične opskrbe energijom svih Einhell alata i vrtnih uređaja iz Power XChange obitelji pomoću samo jednog tipa punjive baterije. Ali to nije sve: da bi Power X-Change učinili još privlačnijim, neprestano razvijaju nove mogućnosti kako bi bežični pogon omogućili čak i za one alate koji trebaju mnogo energije i snage.

Einhell

EINHELL CROATIA d.o.o.
Pustodol Začretski 19/H
49223 Sveti Križ Začretje
Tel.: +385 49 342 444
Fax.: +385 49 342 392
E-mail: info@einhell.hr
Informacije o proizvodima:
+385 49 342 444 (5)
info@einhell.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share