Casada – tehnologija Braintronics (opuštanje na radnom mjestu)- Hausbau br.99 (01/02 2018)

Casada – tehnologija Braintronics (opuštanje na radnom mjestu)- Hausbau br.99 (01/02 2018)

Casada – tehnologija Braintronics (opuštanje na radnom mjestu)

Braintronics (BT) tehnologija u potpunosti mijenja način opuštanja u masažnim foteljama. Temeljena na neuroznanstvenim istraživanjima, omogućava opuštanje koje u kratkom vremenu može nadoknaditi nekoliko sati sna.

Njemačka tvrtka Casada GmbH etablirani je proizvođač masažnih sustava, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta. Casada masažne fotelje, masažni jastuci i podloge te fitness i wellness uređaji jedni su od najkvalitetnijih na svijetu. Integralni i holistički pristup razvoju proizvoda, rezultirali su inovacijom na području masažnih proizvoda u vidu jedinstvene Braintronics (BT) tehnologije.

Intervencija za vaše zdravlje
Moderan način života donosi sve više vremena provedenog za računalom, pametnim telefonom ili tabletom u zatvorenim prostorima u sjedećem položaju. Ako i radno mjesto zahtijeva 8 i više sati provedenih sjedeći za računalom, nakon određenog vremena neminovno dolazi do negativnih posljedica na cijeli organizam, pogotovo mišiće i kralježnicu. Zbog nedostatka slobodnog vremena, zbog monoštvo obaveza, teško je izdvojiti potrebno vrijeme za kvalitetan sportsko-korektivni trening ili ručnu masažu kojima bi se amortizirale negativne posljedice brojnih sati provedenih sjedeći pred ekranom računala. Tvrtka Casada već dugi niz godina svojim, masažnim foteljama i drugim proizvodima, nudi korisnicima masažu i opuštanje u komforu vlastitog doma. U novije vrijeme za ove proizvode odlučuju se i brojne tvrtke koje na leasing uzimaju masažne fotelje za urede, kako bi svojim zaposlenicima pružili mogućnost kvalitetnog odmora za vrijeme pauze i smanjili potencijalne negativne posljedice na zdravlje zbog zahtjeva radnog mjesta. Najnovija tehnologija koju je razvila tvrtka Casada, pod nazivom Braintronics ide korak daljeosim masaže uključena je i audio stimulacija moždanih valova.

Braintronics-povećava učinkovitost na radnom mjestu
Kao prvo, masažne fotelje Casada pružaju opuštanje. Različite metode masaže koje nude, kao što su gnječenje, lupkanje, pritiskanje i istezanje, kao i različiti stupnjevi pritiska, mehanički su okidač za kožu i vezivna tkiva, zajedno s mišićima. Napetost se oslobađa, a krvotok se ubrzava. Znanstveno istraživanje dokazalo je da masaža smanjuje oslobađanje hormona stresa i ublažava napetost i bol. Kombinacija raznih masažnih tehnika i patentiranog Braintronics sustava utječe na učinkovitost zaposlenika koji su izloženi svakodnevnim stresnim situacijama. Benefiti koji su posebno povezani s korištenjem Braintronics tehnologije su: redukcija stresa, duboka relaksacija nakon svega par minuta, poboljšana koncentracija, povećava učinkovitost, motivaciju, kreativnost, energiju i pozitivno utječe na brzinu donošenja odluka. Tehnologija Brainitronics bazira se na zvučnoj podlozi koju korisnik sluša i koja je usklađena s programom masaže. Za vrijeme trajanja programa beta, alpha, theta i delta valovi izmjenjuju se u točno određenim vremenskim intervalima kojima dovode do potpunog mentalnog opuštanja.

 

ZADOVOLJNI KORISNICI
Casada masažne fotelje prepoznali su i vlasnici turističkih objekata, domova za starije, kozmetičkih i wellness studija, te svojim korisnicima ponudili uz osnovne usluge i dodatni benefit. Jedna od njih je i vlasnica turističkog objekta u Istri koja je Casada masažnu fotelju kupila za svoje goste u kući za odmor Villa Vosilla . „Gosti su jako zadovoljni i prilikom odlaska naglašavaju kako su uživali u masaži. Sviđa im se što se nakon plaže i kupanja mogu opustiti u masažnoj fotelji.“

više o proizvodima tvrtke Casada Adriatic na www.casada-adriatic.com ili u magazinu HAUSBAU na svim kioscima

Share