fbpx

Hausbau

Inspirirajte se ACO rješenjima za odvodnju i uređenje okućnice i pretvorite svoj dom u sretnu i opuštajuću oazu. Privlačna, funkcionalna i uredna okućnica nikoga ne ostavlja ravnodušnim što govori puno i o domaćinu koji se brine o njoj. Bilo da uređujete okućnicu, renovirate kupaonicu ili želite prenamijeniti podrumske prostorije u korisnije i svjetlije prostorije, ACO nudi kvalitetne i inovativne proizvode koji će svojom funkcionalnošću i atraktivnim izgledom natjerati svakog susjeda da vam zavidi.

Hausbau br.114 (srpanj/kolovoz 2020) potražite svoj primjerak na svim kioscima Dragi čitatelji,ušli smo već i u ljeto koje je ove godine, iz poznatih razloga, vjerojatno svima najneobičnije do sada. Uživanje u Suncu, moru, plaži i uobičajenom ljetnom šušuru možda nije…

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina.

mjesto susreta
Obiteljska kupaonica mjesto je na kojem se svakodnevno susrecu, s jedne strane užurbanost, a s druge opuštanje. Geberit nudi savjete kako bi i jedno i drugo zajedno

Modernizacija sustava grijanja s plinskim kondenzacijskim uređajem.

Unatoč davanju prednosti „uskim okvirima“ kod novih profila krila odnosno štulpa nema nikakvih kompromisa pri statici. Konstruktori su pazili na ravnotežu između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i na savršeno funkcioniranje okova.

Potraga za izrazom u interijeru počinje sa zidovima koji imaju dvojaku estetsku funkciju: služe kao podloga za isticanje uređenja, ali i kao zasebni dekorativni element.

Studio Atrij je osnovan prije tri
godine, a Irfan ga je osnovao
zajedno s kolegom Elvedinom
Kajmakovićem.

Svatko tko gradi kuću, u vrlo ranoj fazi razmišlja o vanjskom izgledu kuće. Isto tako tko obnavlja fasadu, osim toplinsko-izolacijskih karakteristika vanjske ovojnice, u fokusu ima izgled i čvrstoću vanjskog plašta kuće.

Moderne dizalice topline spadaju u najučinkovitije, a time i najekonomičnije sustave grijanja.

Tvrtka Fluidmaster omogućuje kreiranje modernog i funkcionalnog kupaonskog prostora bez prepreka s rješenjima koja će biti idealan odabir za obitelji s malom djecom, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću.

U zadnje vrijeme sve se više razgovara o prednostima grijanja pomoću dizalica topline. Bez obzira imate li postojeći sustav grijanja koji treba zamijeniti ili planirate ugradnju novog, Daikin dizalice topline predstavljaju idealan odabir iz više razloga…

najnovije

Previous
Next
Share