Tvrtka Domprojekt nudi moderna rješenja u području montažnih sustava gradnje koja objedinjuju kvalitetu, funkcionalnost i ekonomičnost.
Domtera montažne kuće prisutne su na tržištu već više od tri desetljeća, pružajući udobnost i zadovoljstvo tisućama klijenata širom Europe.
U Europi se već desetljećima grade višestambene zgrade drvenim montažnim sistemima gradnje.
Rashlađivanje bez „hladnog propuha“ i ometajuće buke te s malom potrošnjom energije donose klimatizacijskih uređaji Samsung WindFree™
Sustavi ENERGY CARBON osiguravaju komforno, udobno, ekonomično i ekološko grijanje prikladno za svaku situaciju i svaki prostor.
Bosch pročišćivač zraka stalno mjeri kvalitetu zraka koju možete vidjeti preko 4 boje svjetlosnog prstena.
Važni faktori pri odabiru mokro-suhog usisavača za DIY projekte: Gdje god se obrađuje materijal, područje treba biti usisano.
Iako je većini ljudi opeka prva asocijacija na klasičnu, masivnu gradnju, vrlo dobro je poznat i bijeli građevinski materijal, porobeton - Ytong.
MDK Građevinar utemeljen je 1967. godine kao obiteljski obrt za građevinske usluge u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Aquaestil premium kade bez vidljivog spoja, potpuno novo iskustvo uživanja u bes kompromisnom spoju dizajna i komfora kupaonskih kada.

Posjetili smo Geberitov akustični laboratorij

Jedinstveni akustični prostor tvrtke Geberit rezultat je važnog razvojnog projekta čiji je cilj prikazati i putem različitih eksperimenata na jednostavan način podizati svijest o zvuku.
Tuševi u razini poda su u trendu. Izgledaju elegantno, daju velikodušan osjećaj prostora i prikladni su za kupaonice bez prepreka.

skyTech – Provjereno dobar

skyTech se primjenjuje kao toplinska izolacija sa unutrašnjes trane na zidovima, stropovima i podovima te s vanjske stranena krovištu i kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina.

Knaufinsulation – toplinska izolacija na 1. mjestu

Knaufinsulation - Ostvarite uštede izolacijomfasade i potkrovljamineralnom vunom KnaufInsulation i buditeprirodno izolirani!

Fragmat – za ugodan životni prostor

FRAGMAT H nudi EPS i XPS toplinsku izolaciju poznatu pod nazivom „stiropor“ te višenamjenski materijal,kombi ploče, od drvene vune i cementnog veziva.